Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda Fall Guys İsim Değiştirme hakkında konuşacağız. Fall Guys isim nasıl değiştirilir de fazla aranan bir konu. Bu yüzden Fall Guys isim değiştirme hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Fall Guys 4 Aralık tarihinde piyasaya çıkan bir battle royale parkur oyunudur diyebiliriz. Fall Guys oyunu son dönemde piyasaya hızlı bir giriş yaparak birçok yayıncı ve içerik üreticisi tarafından oynanılan ve içeriği üretilen bir oyun.

Fall Guys İsim Değiştirme

Fall Guys İsim Değiştirme şuanlık mümkün olmayan bir şey olarak gözüküyor. Oyuna giriş yaptığımızda bize rastgele bir Fall Guys ismi veriyor. İlerde Fall Guys üzerindeki Savaş Bileti ödülü olarak belki isim değiştirme hakkı verebilir. Veya ilerleyen dönemde direk Fall Guys İsim Değiştirme özelliği gelebilir. Ama şuanlık böyle bir şey mümkün değil. Fall Guys isim değiştirme özelliğinin olmaması aslında oyunu düşüren bir özellik. Her oyuncu kendine ait bir nick (kullanıcı adı) ister. Bu tüm çevrimiçi oyunlar için vazgeçilmez bir özellik tabii ki.

Umarız ki en kısa zamanda Fall Guys için isim değiştirme özelliği oyuna eklenir. Birçok platformda bu istek zaten dile gelmiş bir istek. Sizde oyuna bir geri dönüş yaparak bu özelliğin eklmesini iyice gündeme getirebilirsiniz. Eğer Fall Guys isim değiştirme özelliği eklenirse bu yazıyı güncelleyip size anlatacağız. Ayrıca Fall Guys oyununun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Fall Guys İsim Değiştirme Eklendi!

Fall Guys isim değiştirme daha öncelerde hiçbir şekilde yapılamıyordu. Bunu yazımızın üst kısmında de belirtmiştik fakat son güncellemeler ile birlikte isim değiştirme oyuna eklendi. Eğer isminizi beğenmiyorsanız rastgele başka bir isim ile değiştirebilirsiniz. Maalesef hala kendi seçeceğiniz bir nick koyamıyorsunuz fakat iyinin kötüsü diyebiliriz. İsim nasıl değiştirilir öğrenmek için aşağıdaki videoya bakabilirsiniz:

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version