Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda Fall Guys Cross Platform Var Mı? sorusuna cevap vereceğiz. Ayrıca Fall Guys Cross Platform hakkında biraz konuşacağız. Fall Guys Cross Platform oyuncuların sıklıkta gündeme getirdiği bir soru, cross platform Türkçe’de çapraz platform anlamına geliyor. Cross Platform olması demek başka cihazlardaki oyuncularla oyunu ortak olarak oynabilmeniz demek oluyor. Yani bir PS4 oyuncusu ile PC oyuncusunun aynı oyuna denk gelmesi, birlikte parti olup oyuna girmeleri vb. durumlar gerçekleşebiliyorsa o oyunda Cross Platform var demektir.

İlginizi çekebilir: Fall Guys İsim (Nick) Değiştirme

Peki, Fall Guys Cross Platform Var Mı?

Maalesef şu anda cevap hayır. Ancak bu, daha sonra gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez. Fall Guys geliştirme ekibi cross platform hakkında “gelecekte gerçekten yapmak istedikleri” bir özellik olduğunu belirtti. Dolayısıyla, Fall Guys’a gelecekte cross platform ekleneceği kesin fakat bunun ne zaman olacağını bilmiyoruz. Ne yazık ki, Fall Guys’ın şu anda yerel çok oyunculu (bölünmüş ekran) desteği de yok. Arkadaşlarınızla birlikte Fall Guys oynamanın şu anlık tek yolu çevrim içi olarak oynamak.

Fall Guys Xbox One ve Nintendo Switch desteği de ilerde gelecek gibi gözüküyor, yüksek ihtimalle bu gelişmeler yanında cross platform özelliğini de getirecektir. Böylece hem oyuncu sayısı artacak, hem de oyuncular için güzel bir özellik sağlamış olacaklar. Fall Guys’ın cross platform için gerçekten çok uyumlu bir oyun olduğunu da unutmamak lazım. Özellikle mobil platforma Fall Guys gelirse oyun dünyasında ismi uzun süre anılacak bir oyuna dönüşebilir.

Fall Guys çıkışından yakaladığı ivmeyi kendini geliştirmeye ve olduğu yerde kalmamaya harcarsa ömrü gerçekten uzun bir oyun gibi duruyor. Diğer oyunlar gibi genelde 3-5 saat oynanılmasa da kafa dağıtmak ve zaman geçirmek için birebir olan Fall Guys Cross Platform getirirse daha çok oyuncuyu kendine çekebilir. Çünkü biliyoruz ki oyunu zevkli yapan oyundan çok arkadaşlardır. Umarız ki en kısa zamanda Cross Platformla birlikte oyuna Mobil desteği de gelir. Çünkü Fall Guys gibi oyunları mobilde oynamak gerçekten çok zevkli. Ayrıca mobile gelmesi oyunun cross platform ile oyuncu sayısının çok fazla artması anlamına gelecektir. Yani Fall Guys için gerçekten güzel şans var. Eğer bu şansı güzel değerlendirirlerse gerçekten iyi paralar kazanabilirler.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version