Overwatch, Cs2 oyuncuları içerisinde “Denetleyici” sıfatı kazanan yeterli oyun bilgisine ve tecrübeye sahip uzman oyuncuların, diğer oyuncuların raporlarını izleyip değerlendirmesine Overwatch denir. Bu Overwatch raporlarını inceledikten sonra gerekli formu doldurup, rapor edilen oyuncunun alacağı cezayı değerlendirebilen kişiye denetleyici diyebiliriz. Birçok oyuncu gerek eğlenceli olmasından, gerekse topluluğun hilelerden arınmasını istediğinden Overwatch ne zaman açılır ve inceleme yapabiliriz sorusunu sormakta. Haydi Cs2 overwatch ne zaman açılır konusu hakkında merakınız giderelim.

Cs2 Overwatch Ne Zaman Gelir?

Şuanda Overwatch denetleyicisi olmanın en kolay yolu, resmi Rekabetçi Eşleştirme moduna dahil olan haritalarda bol bol maça girmektir. Oyuncular gerekli tecrübe ve uzmanlığı kazandığında denetleyici havuzuna otomatik olarak eklenmektedir. Ayrıca tam olarak bir öncelik bulunmamakla birlikte oyuncuların oyun sürelerine ve yeteneklerine göre rastgele şekilde Overwatch denetleyicisi havuzuna eklenmektedir. Overwatch yapabilecek kişi sayısının bir sayısı belirlenmemiştir. Fakat bu kadar rastgeleliğin aslında bazı kriterleri bulunmakta. Önüne gelen Overwatch denetleyicisi olamıyor. Peki Cs2 Overwatch nasıl açılır? ayrıntılar devam ediyor.

Cs2 Overwatch Müfettiş Kriterleri

Overwatch Müfettişleri (denetleyicileri) Cs2 aktivitelerine ve hesap durumları göz önüne alınarak değerlendirilmektedir. Kriterler size uyuyorsa Overwatch ne zaman açılır sorusunun cevabının beklemek ve daha çok oynamak olduğunu anlayabilirsiniz. Bu faktörlerin Steam tarafından açıklananları şunlardır:

  • Rekabetçi galibiyet sayısı
  • Steam hesap yaşı
  • Cs2 oynama süresi
  • Oyuncunun Cs2 rütbesi
  • Diğer oyuncular tarafından düşük rapor edilme sayısı

Eğer daha önceki dönemlerde Overwatch müfettişliği yaptıysa eski dönemdeki Overwatch katılım düzeyi ve müfettişlik skoru (doğru yanlış değerlendirmelere göre değişen skor) müfettiş kriterleri içerisinde bir etkendir.

İlginizi çekebilir: CS2 Antreman İçin Konsol Kodları

Overwatch Müfettiş Skoru Nasıl Arttırılır?

Overwatch müfettiş skoru, Cs2 Overwatch ne zaman açılır sorusu içerisindeki kriterlerden biri olduğunu yukarıda belirtmiştik. Müfettiş skoru, diğer müfettişlerle birlikte aynı vakalarda çoğunlukta olan kararları verdiğinizde artar, azınlık olan kararı seçerseniz ise müfettiş skorunuz negatif şekilde etkilenir.

Overwatch Ne Zaman Açılır?

Yukarıdaki okuduklarınız bu konuda büyük etkenler, özellikle Müfettiş Kriterleri kısmındaki şartlara yüksek seviyede uyuyor olmanız gerekiyor. Eğer yaklaşık 150 rekabetçi galibiyetiniz, 1 yaşından büyük bir steam hesabınız, 100 saatten fazla cs2 oynama süreniz varsa, rütbeniz biraz yükseklerdeyse ve kötü davranışlar sergileyip sık rapor edilmiyorsanız Overwatch ne zaman açılır diye sormayı bırakıp daha çok oyun oynamaya başlamanızı tavsiye ediyoruz. Kritlerleriniz yeterince uymakta, sık sık oyun oynarsanız yakın zamanda overwatch müfettiş havuzuna ekleneceksiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version