Herkese selam Oyungar takipçileri, bugün sizlere CS2 nasıl nokta crosshair yapabileceğiniz hakkında bilgi vereceğiz. CS2 oyununda herkes farklı bir crosshair tercih ediyor. Kimisinin boyutu küçük kimisinin büyük. Bazılarının rengi mavi bazılarının ise yeşil. Herkes hangi crosshair ile rahat ediyorsa onu kullanmalıdır. Fakat bazı crosshairler oyunu oynatmaz hale getirebilirler. Bunun yanında nokta crosshair’in avantajları gerçekten çok fazla. Biz de sizler için bu yazımızda nasıl nokta crosshair yapılır, nokta crosshair’in avantajları/dezavantajları nelerdir konularına yer vereceğiz. İsterseniz hemen konumuza geçelim.

Cs2 Nokta Crosshair’in avantajları / dezavantajları nelerdir?

Nokta crosshair yapma Cs2 oyununun taktiklerinden sadece biri. Bu taktikleri uygulayarak sizde rakibinize tertemiz headshotlar atabilirsiniz. Nokta crosshair yapmanın avantajlarından biri rakibinizi rahatça görüp onu etkisiz hale getirmeye yarar. Fakat diğer crosshairlere oranla biraz daha küçük kaldığı için size sorun yaratma olasılığı var. Ama tepki süresini arttırdığı için rakibinize kolayca headshot atma şansını tanımakta. İnsanlar nokta crosshair’e ön yargılı davransa da aslında avantajları dezavantajları karşısında çok yukarda kalmakta.

Cs2 Nokta Crosshair Kodu

cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -5.5; cl_crosshairsize 1; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 1; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshair_sniper_width 0;

Yukarıdaki kodu konsola girerek Cs2 Nokta Crosshair’i kullanabilir ya da CSGO-ShF9R-AsHFR-U29XG-xaw2c-oGFZG kodunu aşağıdaki adımları uygulayarak kullanabilirsiniz.

  • Cs2 içerisinden ayarlara girin.
  • Ayarlar menüsündeki Oyun kategorisine girin.
  • Oyun kategorisindeki Nişangah bölümüne yukarıdaki kodu yapıştırarak kullanabilirsiniz.
Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version