CS2 oyununda birçok profesyonel e-sporcu ve yayıncıyı elinde bıçak varken belirli hareketlerle hızlıca ilerlediğini görmüşsündür. Buna oyun dünyasında ve tabii ki Cs2 üzerinde Bunny Hopping denilmekte. Cs2 içerisinde normal ayarlardaki bunny ayarlarını değiştirebiliyoruz. Cs2 Bunny kodu ve diğer Cs2 bunny kodları sadece yetkinizin olduğu sunucularda çalışacaktır. Yani rekabetçi oyunlarda veya yetkinizin bulunmadığı diğer sunucularda bunny kodu çalışmayacaktır. Kendi açtığınız özel atölye haritalarında bunny kodlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Cs2 Bunny Kodları

Diğer tüm kodlarda olduğu gibi Cs2 Bunny kodunu da konsola girmeniz gerekiyor. Bunny kodunu nasıl gireceğinizi adım adım anlatmak gerekirse:

  • Konsolu (“) tuşuna basarak açınız.
  • Otomatik olarak açılmadıysa sunucuda bunny kodları kullanmak için konsola “sv_cheats 1″ yazmamız gerek.
  • Yukarıdaki adımı uyguladıktan sonra boşluk tuşuna basılı tutarak bunny yapmak için “sv_autobunnyhopping 1” yazmamız gerekiyor.
  • Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra boşluk tuşuna basılı tuttuğunuzda artık karakteriniz sürekli zıplayacaktır. Eğer ayarlar aktifleşmediyse “mp_restartgame 1” kodunu girebilirsiniz.

Cs2 Bunny Hızlandırma Kodu

Yukarıdaki Cs2 bunny kodunu aktifleştirdiğinizde standart hızda bunny yapabileceksiniz. Eğer cs2 bunny hızlandırma kodunu istiyorsanız aşağıdaki kodu direkt kopyalayıp, yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra konsolu açıp yapıştırmanız gerekiyor.

sv_cheats 1;sv_enablebunnyhopping 1;sv_maxvelocity 7000;sv_staminamax 0;sv_staminalandcost 0;sv_staminajumpcost 0;sv_accelerate_use_weapon_speed 0;sv_staminarecoveryrate 0;sv_autobunnyhopping 1;sv_airaccelerate 2000

Cs2 Bunny Kodları Ne İşe Yarar?

Öncelikle yukarıdaki adımlardan herhangi birini uyguladıktan sonra bunny yaparsanız biraz bunny yapmaya alışabilirsiniz. Fakat Cs2’de rekabetçi oyunda bunny yaparken fark edeceksiniz ki boşluk tuşuna basılı tutamayacaksınız. Rekabetçi modlarda veya herhangi bir kod yazmadan bunny deneyerek rekabetçi oyunlarda da hareket kabiliyetinizi geliştirebilir, diğer oyuncuların hareket kabiliyeti konusunda önüne geçebilirsiniz. Eğer iyi bir oyuncu olmak istiyorsanız; aim, refleksler ve diğer şeylerin yanında hareket kabiliyetiniz çok önemlidir. Steam üzerinden harita atölyesinden Bunny yapmanızı geliştirecek haritalar bulup indirebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version