Valve, oyunculara daha fazla CS2 sınırlı test erişimi verirken, yeni oyunun tadına ilk kez varabilirsiniz. İşte Counter-Strike 2’de basit bir FPS gösterme komutunu kullanarak oyun içinde FPS’yi nasıl görebileceğiniz:

CS:GO’nun son günleri kaldı, bu da oyuncuların bu yıl CS2’ye geçmek zorunda kalacakları anlamına geliyor. İkonik birinci şahıs nişancı oyunu, 10 yıl sonra Counter-Strike 2 olarak devam edecek. Yaklaşan CS2, haritalar ve genel oyun işleyişi için bir ton iyileştirme sunuyor.

Bu yazı yazıldığı sırada, Valve çok daha fazla oyuncuya CS2 sınırlı teste erişim verdi. Tabii ki, birçok oyuncu havuzdaki farklı haritalarda oyun içinde kaç FPS aldıklarını bilmek isteyecektir.

İşte size CS2’de FPS’nizi nasıl görebileceğinize dair kullanışlı bir rehber:

CS2’de FPS Nasıl Görüntülenir

CS2’de FPS’yi kontrol etmek için sadece bu adımları izleyin:

  1. Oyun içi konsolu açmak için ~ tuşuna basın.
  2. “cl_showfps 1” yazın ve Enter tuşuna basın.

Bu, ekranın sol tarafında oyun içi FPS sayımını etkinleştirecektir. Tekrar devre dışı bırakmak için cl_showfps 0 yazarak yapabilirsiniz.

CS2’de Net Graph Komutu

Başka bir seçenek, net graph komutunu kullanmaktır – bu size ping ve paket kaybı gibi daha fazla veri sağlayacak olan bir heads-up ekranında görüntülenir.

  1. Oyun içi konsolu açmak için ~ tuşuna basın.
  2. “cq_netgraph 1” yazın ve Enter tuşuna basın.

CS2’de neredeyse tüm konsol komutları CS:GO ile aynıdır. Bu, deneyimli oyuncuların bunları hatırlamakta herhangi bir sorun yaşamayacakları anlamına gelir. Ancak, oyuna yeni başlıyorsanız ve CS2 için en iyi konsol komutlarının neler olduğunu merak ediyorsanız, rehberimiz geliştirici konsolu nasıl etkinleştireceğiniz dahil olmak üzere bilmeniz gereken her şeyi içerir.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version