Mobil oyun piyasasında nişancı oyun türü son zamanların en ilgi çekici mobil oyun türleri arasında. Piyasanın yeni bir oyunu olan CoD: Mobile, PUBG Mobile ile yarışacak seviyeye hiç zorluk çekmeden ulaştı. Oyunun popüleritesine bu noktada bırakmak istemeyen CoD Mobile ekibi oyuna bir zombi modu eklemeyi düşünüyor. Biliyorsunuz ki oyun piyasasında zombi oyunları (zombilerden kaçış, zombiler arasında hayatta kalma, zombilerle savaşma) gerçekten çok ilgi çekiyor.

CoD: Mobile resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan tanıtım videosunda bir oyuncunun sonsuz şekilde gelen bir zombi ordusuyla savaşmaya çalıştığı gözüküyor. Çıkan görüntülere bakılırsa bu mod üzerinde gece yarısı bir ağıl tarzı bir yerde zombilerle savaş verip ter dökeceğimiz anlaşılıyor. Modun çıkış tarihi ise resmi olarak yayınlandı, 22 Kasım.

Oyuna bahsettiğimiz güncelleme ile bu modun gelmesi aslında beklenmiyordu. Çünkü oyunun çıkması üzerinden sadece iki ay geçmişti. Tencent Games’in bir diğer oyunu olan PUBG Mobile‘e bu mod oyun yayınlandıktan 1 yol sonra gelmişti. Bu durumda oyunların geliştirme altyapısı da baş gösteriyor. Zombiler, beta sürümünden bu yana CoD Mobil’in bir parçasıydı.

Call of Duty oyunları içerisinde zombilerle aslında içli dışlıyız. Nazi deneyleri sonucunda ortaya çıkan, Treyarch adıyla oyunda gördüğümüz zombileri Call of Duty: World at War oyununda görmüştük. O günden bu yana birçok CoD oyununda çeşit çeşit zombiler avlamaya devam ettik. Ana teması zombiler karşısında hayatta kalma olmayan bir seri için gerçekten iyi bir istatistik.

Yeni eklenilecek mod hakkında düşünceleriniz neler? Call of Duty: Mobile oynuyor musunuz veya oynamayı düşünür müsünüz?

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Lol PBE Hesabı Açma

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version