Direkt olarak konuya girmek gerekirse, Chivalry 2 açık beta şuan ücretsiz ve oynanılabilir. Epic Games Store üzerinden oyunu indirebilirsiniz. Chivalry 2 sayfasına Epic Games üzerinden girdikten sonra aşağı doğru biraz kaydırdığınızda beta’yı kitaplığınıza eklemek için bir yer göreceksiniz. Herhangi bir oyun satın alıyormuş gibi “ödeme sayfası” açılacaktır fakat herhangi bir bakiye tahsis edilmeden ücretsiz şekilde alabiliyorsunuz.

Biraz beta videolarını izlediğimizde insanların kafalarına çekiçlerle vurup stresinizi atmak için güzel bir oyun gibi gözüküyor. Bir önceki kapalı beta sürecinden bu yana açık beta için birçok içerik eklenmiş. Diğer oyun özellikleri bir yana çok kapsamlı asker özelleştirmeleri oyunda mevcut. Yüz tipleri, saç stilleri, karakter sesleri, zırh kişiselleştirmeleri ve setleri ve armaları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca silahınızın da paslı veya parlak versiyonlarını seçebiliyorsunuz bu özellik de gerçekten ince ve hoş.

Chivalry 2 Kişiselleştirme

Ayrıca oyunda 40 kişilik düello sunucuları mevcut (bu sunucularda diğer oyuncularla birlikte saygı çerçevesinde 1 vs 1 düellolar yapabilirsiniz) ve bundan önceki betada olmayan 64 oyunculuk haritalar da mevcut. Açık betada hangi özellikler olduğu hakkında daha fazla ayrıntıyı burada bulabilirsiniz.

Chivalry 2 Açık Beta Fırsatı

Açık beta süreci 1 Haziran’da sona eriyor bu yüzden tüm hafta sonu ücretsiz bir şekilde oyunu oynamak için son fırsatlarınız diyebiliriz. Hafta sonundan sonra daha fazla Chivalry 2 oynamak isterseniz 8 Haziran’da yayınlandıktan sonra 40$ fiyatına oyunu satın alabilirsiniz. Türkiye fiyatı da 40$ mı olacak sorusu için bir bilgimiz yok, oyun yayınlandığında lokal fiyatlandırma yapılabilir.

https://gfycat.com/boringseveregalapagosalbatross

Beta olarak oyuna ilk girdiğinizde öğretici modunu oynamanızı tavsiye ederim. Çok fazla uzun değil ayrıca Chivalry 2 içerisinde rastgele öğrenemeyeceğiniz bazı mekaniklere sahip. Öğreticiyi oynamanız size diğer oyunculara göre avantaj sağlayacaktır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version