Son dönemlerin yeni MMORPG oyunu Bless Unleashed’da dünyayı dolaşan irili ufaklı her türden canavar var. Çoğuyla biraz cesaret ve güzel bir sopayla kendi başınıza çıkabilirsiniz, ancak bazıları yalnızca oyuncuların birlikte işbirliği yaparak yenebileceği türden. Cesur sosyalleşme eylemleriniz için Soul Crystals adı verilen özel bir para birimi alırsınız. Peki Bless Unleashed Soul Crystals Ne İşe Yarar?

Soul Crystal yalnızca, her oyun içi bölgede bir adet bulunan Eşsiz Patronlardan düşürülür. Macera zindanlarında ise bu patronlardan üç adete kadar görebilirsiniz. Her iki durumda da güçlü patronları oyunculardan oluşan bir grupla yenebilirsiniz. Patronun sağlığı, partinin ortalama sağlığına göre ölçeklenir. Bunlar zor ve uzun savaşlardır, ancak eğer yenebilirseniz başka hiçbir yerde bulamayacağız özel para birimi olan Soul Crystal elde edeceksiniz.

Bless Unleashed Soul Crystal Kullanım Alanları Nelerdir?

Böyle nadir bir para birimine uygun olarak, Soul Crystalleri kullanabileceğiniz tek bir yer var: çeşitli şehirlerde bulunan Canavar Avcıları. Deriler ve boyalar gibi kozmetik ürünler veya Canavar Kutuları için Soul Crystal verip takas yapabilirsiniz. Canavar Kutuları, adını verdikleri canavarlar tarafından düşen eşyaları içerirler. Bu şekilde belirli bir kutuyla ilişkili canavarla savaşmak zorunda kalmadan ganimetini elde edebilirsiniz.

Canavar kutusunun içeriğinin rastgele olduğunu unutmayın. Güzel bir hayal ile başladığınız yolda çöp bir eşya sizi karşılayabilir. Bu yüzden bu Canavar Kutularına çok da bel bağlamayın derim. Ayrıca ilerde Soul Crystals için başka bir kullanım alanı da eklenebilir. En mantıklısı bunları acil bir durum olmadığı sürece elinizde tutmak. Farmını yapamayacağınız yaratık olduğunda onun canavar kutusunu alabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version