Xbox Game Pass kaç saat oyun oynadım? Xbox Hangi oyunları kaç saat oynadığınızı öğrenebileceksiniz. Rehberimizde adım adım anlattık.

Xbox Game Pass’te her oyun için kaç saat oynadığınızı nasıl kontrol edeceğinizi merak ediyor musunuz? Oyun oynama verileriniz kaydediliyor, ancak ayarlar biraz karışık olduğundan bulmanız zor olacaktır. Belirli bir oyunda kaç saat harcadığınızı öğrenmek veya geçen yıl Xbox Game Pass’inizde ne kadar zaman harcadığınızı hesaplamak isteyebilirsiniz. Amacınız ne olursa olsun, bu rehberimizde Xbox Game Pass’te hangi oyunu kaç saat oynadığınızı nasıl kontrol edeceğinizi göstereceğiz.

Xbox Game Pass Kaç Saat Oynadım?

Xbox veya Game Pass oyunları için oyun sürenizi PC’de Xbox web sitesi veya Windows’taki Xbox Konsolu Yardımcı Uygulaması aracılığıyla kontrol etmek mümkündür. İster Xbox web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz, isterseniz de Xbox Console Companion uygulamasını indirip aynı adımları takip edebilirsiniz.

  • Xbox web sitesinde oturum açın.
  • Sağ üstteki profil simgenize dokunun.
  • Xbox Profiline Git’e tıklayın.
  • Başarıları kısmını seçin.
  • Bir oyun başlığına tıklayın.
  • Başarılar’a tekrar dokunun.
  • Oyunu oynadığınız dakika sayısı (oyun süreniz) gözükecektir.

Her oyun için oynama sürenizi Xbox web sitesinde veya Xbox Console Companion uygulamasında görüntüleyebilirsiniz. Seçtiğiniz yöntemi kullanarak, hesabınıza giriş yaparak başlayın. Ekranın sağ üst köşesindeki avatarınıza dokunun ve Hesap Profili kısmına girin. Oradan Başarılar sekmesine dokunun ve oyun listenizden bir oyun seçin. Başarılar sekmesine tekrar dokunduğunuzda seçtiğiniz oyunun bilgi merkezine ulaşırsınız.

Seçtiğiniz oyun için oyun bilgi merkezinde Oyuncu Puanınızı, Başarılarınızı ve Oynanan Dakikalarınızı göreceksiniz. Ayrıca oynadığınız dakikalara göre bir sıralamaya sahip olacaksınız. Oyun süresine bakmak için arkadaş listenizden herhangi birini seçebilirsiniz.

Çoğu oyun, oynadığınız sürenin yanı sıra kazandığınız tüm başarıları ve oyuncu puanınızı takip eder. Bu sayede oyunda yaptığınız tüm başarıları ve oyuncu puanınızı bu sekmeden görebilirsiniz. Yüksek ihtimalle kendi başarımlarınıza şaşıracaksınız. Bazı nadir başarımları yaptığınız için kendinizle gurur bile duyabilirsiniz, sonuçta herkes yapamaz değil mi?

Xbox oynama saatine bakma işleminin sonuna geldik, eğer bir Switch’iniz var ise Nintendo Switch Kaç Saat Oyun Oynadım? rehberimizden yararlanarak oynama süresi istatistiğine bakabilirsiniz. İyi oyunlar!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version