Riot, gelecek güncellemelerin denemesini yapmak Valorant PBE hesap açma işlemini aktifleştirdi. Peki Valorant PBE hesabı nasıl açılır?

League of Legends’a benzer şekilde Valorant PBE sunucusunda da ayrı bir istemci ve sunucudan oyuncular gelecek güncellemeleri deneyebiliyorlar. Yeni şampiyonlar, haritalar, oyun modları veya skinler gelmeden önce denemek için PBE hesabı açmalısınız.

Aslında PBE sunucusunun amacı güncel sunucuya güncelleme getirmeden önce hataları ayıklamaktır. Oyuncular bu sunucuda hataları deneyerek Riot’a bildirdiklerinde gerçek sunucuya gelmeden hatalar çözülmüş oluyor.

Valorant PBE Hesap Açma

Valorant PBE hesap açma işlemini sizlere anlatacağız. Bu işlem için Riot Games’in bizim için hazırladığı bir kayıt olma sayfası var. Bu sayfa üzerinden PBE sunucusuna kayıt olacağız. Fakat bunun için bazı şartlar var. Kaydolmak için Valorant hesabımızın aktif bir kısıtlaması veya uzaklaştırması olmaması gerekiyor. Ayrıca hesabımız Kuzey Amerika bölgesinde bulunmalı ve aktif olarak oynanılan bir hesap olmalı. Haydi şimdi PBE kayıt olma adımlarına geçelim:

  • PBE kayıt sayfasına girin.
  • Açılan sayfadan “Buradan Başvur” butonuna tıklayın.
  • Kuzey Amerika sunucusundaki Valorant hesabınıza giriş yapın.
  • PBE istemcisini buraya tıklayarak indir.
  • Hesabın test sunucusuna onaylandığında indirdiğin PBE istemcisi üzerinden giriş yap.

Valorant PBE hesabı açma adımlarımız bu kadar. İstemciyi indirmek tüm kullanıcılar için açıktır. Fakat istemciyi indirmeniz oyuna girebileceğiniz anlamına gelmiyor. Başvuru yaptıktan sonra eğer PBE sunucusuna kabul edilirseniz Riot tarafından bir eposta alacaksınız. Bu eposta size neler yapmanız gerektiğini anlatıyor.

Valorant PBE Kayıt Olma Şartları

Valorant oyuncularının PBE’de oynamaya başlamadan önce yerine getirmesi gereken birkaç gereksinim var.

  • Hesabınızda aktif herhangi bir kısıtlama veya yasaklama olmaması gerekiyor.
  • Hesabın Kuzey Amerika bölgesinde olması ve aktif bir şekilde kullanılması gerekir.

PBE sunucusu yama gelmeden önceki hafta sonu açık oluyor. Bu sürede oyundaki yenilikleri test edebilirsiniz. Test aşaması birçok firma için çok önemlidir. Riot Games’de bu test sunucusu geleneğini League of Legends zamanından bu yana önemsiyor. LoL için PBE hesabı açma rehberimiz de mevcut. LoL’deki PBE sunucusuna katılmak Valorant sunucusundan çok daha kolay.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version