TikTok son zamanlarda en çok kullanıcıyı barından video platformu diyebiliriz. Neredeyse tüm sosyal medyayı kontrol eden platformda her gün milyonlarca video yayınlanıyor. Kullanıcıların gizliliğine ve isteklerine önem veren TikTok, kullanıcılara videolarını indirmeye kapatma hakkını tanıyor.

Fakat bazı kullanıcılar çok hoşlarına giden bu videoları indirmek istiyor. Eğer sizde onlardan biriyseniz doğru makaledesiniz. Bu makalemizde TikTok kaydedilmesi kapalı videolar nasıl kaydedilir anlatacağız.
Eğer basit bir amaçla bu videoyu indirmek istiyorsanız, direkt olarak telefonunuzdan ekran kaydı başlatarak videoyu indirebilirsiniz. Fakat temiz bir şekilde sadece videoyu indirmek istiyorsanız farklı araçlara başvurmamız gerekiyor.

TikTok Kaydedilmesi Kapalı Video Nasıl Kaydedilir?

TikTok her ne kadar kaydetmeyi kapatma ayarı eklese de video açık olarak paylaşıldıktan sonra bu videoyu indirilmekten korumak pek kolay değil. İndirilmesi kapalı videoları indirmek için birçok araç mevcut. Biz sizler için SaveTT aracını seçtik.

Aşağıdaki adımları teker teker uygulayarak istediğiniz TikTok videosunu indirilmesi kapalı olsa bile indirebilirsiniz.

  1. İndirmek istediğiniz TikTok video bağlantısını kopyalayın.

    TikTok videosunun sağ altında paylaş butonuna tıkladıktan sonra Bağlantıyı Kopyala tuşuna basın.

  2. SaveTT sitesine girin ve karşınıza çıkan metin kutusuna TikTok videosunun bağlantısını yapıştırın.

    TikTok videosunu bir araç kullanarak indiriyoruz, bu araç sitenin ismi SaveTT. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

  3. TikTok videosunun bağlantısını kutuya girdikten sonra “Aramak” butonuna basın.

    Bu butona bastıktan sonra sona çok yaklaştık denilebilir. Video süresine göre biraz bekledikten sonra çıktı ekranı gelecektir.

  4. Gelen sonuç ekranından indirilmesi kapalı TikTok videomuzu mp4 şeklini seçip “İndirmek” butonuna basarak indiriyoruz.

     

Yukarıdaki adımları izledikten sonra kaydedilmesi kapalı TikTok videosu indirmeyi öğrenmiş oluyorsunuz. İndirilmesi kapalı olsun veya olmasın tüm TikTok videolarını bu yöntem ile indirebilirsiniz. Eğer herhangi bir sorun yaşıyorsanız yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. TikTok ile ilgili daha fazla sorununuz var ise bunları da bize belirtebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version