The Witcher 3 Sistem Gereksinimleri üzerinde ekran kartı, DirectX ve kaç GB olduğuna ilişkin birçok kişi tarafından araştırma yapılmaktadır.

The Witcher 3 oyun severlerin son dönemlerde oldukça çok üzerinde durduğu oyunlar arasında yer almaktadır. Özellikle sistem gereksinimleri üzerinde durulan bu oyun sağlamış olduğu görsel efektler ile birlikte pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Sistem gereksinimleri arasında ekran kartı kaç GB ve 3 DirectX versiyonu ne? Gibi pek çok sorunun sorulduğunu bilmekteyiz. Sizlerde The Witcher 3 sistem gereksinimleri hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz.

The Witcher 3 Sistem Gereksinimleri

The Witcher 3 sistem gereksinimleri içerisinde, işletim sistemi, işlemci, bellek, ekran kartı ve depolama gibi pek çok unsuru barındırmaktadır. The Witcher 3 için hem önerilen hem de minimum sistem gereksinimleri başta olmak üzere sorulan pek çok konu hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağız. Ancak yazımıza başlamadan önce The Witcher 3 için oyunu mükemmel bir şekilde oynayabileceğiniz sistem gereksinimlerini sizlerle paylaşalım.

  • İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
  • İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD GPU Radeon R9 290
  • Depolama: 35 GB

İpucu: Yukarıda belirtmiş olduğumuz sistem gereksinimleri benzeri oyunlar için edinebileceğiniz en iyi gereksinimlerdir. Eğer kendinize bir oyun bilgisayarı edinmek istiyorsanız, bu sistem gereksinimlerinden faydalanabilirsiniz.

The Witcher 3 Minimum Sistem Gereksinimleri

The Witcher 3 minimum sistem gereksinimlerinde, öncelikle 64 bit Windows 7 işletim sistemine sahip olmanız gerektiğini söyleyebiliriz. En az Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz işlemci bulunması gerekmektedir. Ayrıca 6 GB RAM ve Nvidia GPU GeForce GTX 660 ekran kartına sahip olmanız gerekmektedir. Depolama alanının ise en az 35 GB olmasına dikkat edin. Ayrıca güzel bir nick ile oyunu oynamak istiyorsanız PUBG İsim Önerileri Ve Şekilli Nickler yazımızdan kendinize güzel bir nick seçebilirsiniz.

Not: The Witcher 3 için AMD sistem gereksinimi olanların en az AMD CPU Phenom II X4 940 işlemci ve AMD GPU Radeon HD 7870 ekran kartına sahip olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra 64bit Windows 8 (8.1) ya da 64 bit Windows 10 işletim sistemlerinde de The Witcher 3 oyununun desteklendiğini söyleyebiliriz.

The Witcher 3 Önerilen Sistem Gereksinimleri

The Witcher 3 önerilen sistem gereksinimlerinde; işletim sistemi olarak 64 bit Windows 10 kullanmanızı öneririz. Bunun yanı sıra Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz işlemcide fazlasıyla işinizi görecektir. 8 GB RAM, 35 GB depolama alanı ve Nvidia GPU GeForce GTX 770 ile birlikte harika bir şekilde The Witcher 3 oynayabilmeniz mümkündür.

Yine AMD işlemci ve ekran kartı sevenler için; AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz işlemci ve AMD GPU Radeon R9 290 ekran kartı önermekteyiz.

The Witcher 3 Kaç GB Ekran Kartı?

The Witcher 3 minimum Nvidia GeForce GTX 660 ve AMD Radeon HD 7870 ekran kartı ile birlikte kullanım imkanı sunmaktadır. Bunun yanı sıra önerilen ekran kartı ise, Nvidia GeForce GTX 770 ve AMD Radeon R9 290 ekran kartlarıdır. Önerilen ekran kartlarını kullanarak oyunu mükemmel efektleri ile birlikte kasmadan ve hızlı bir şekilde oynayabilmeniz mümkündür.

The Witcher 3 DirectX kaç?

The Witcher 3 oyununu en iyi şekilde oynayabilmek için bilgisayarınızda en az 6 GB’lık bir RAM olması gerekmektedir.  Bunun yanı sıra Microsoft DiretX 11 versiyonu ya da daha yeni versiyonlar üzerinde oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ancak daha düşük versiyonlarda bazı sıkıntıların yaşandığını söyleyebiliriz.

The Witcher 3 Kaç GB İnternet?

The Witcher 3 oyununu indirebilmek için 35 GB’lık bir internet gereksinimi olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda oyunun kurulumunun tam olarak tamamlanabilmesi için ihtiyaç duyduğunuz depolama alanının da 35 GB olması gerekmektedir. Aksi halde kurulum tam anlamıyla tamamlanamayacaktır.

The Witcher 1 ve 3 Sistem Karşılaştırması

The Witcher 1 oyununun oldukça ilgi çekici hale geldiğini ve seri olarak devam ettiğini söyleyebiliriz. The Witcher 1 sistem için NVIDIA GeForce 6600 ekran kartı, 1 GB RAM, DirectX version 9 ve 15 GB bir depolama alanına ihtiyaç duymaktadır. Ayrıca The Witcher 3 ise en az 6 GB RAM ve Nvidia GPU GeForce GTX 660 ekran kartı ile 35 GB depolama alanına ihtiyaç duymaktadır. Bu durumun en büyük nedeni gelişen grafikler ve efektlerdir.

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version