Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bu yazımızda sizlerle TFT yeni set ne zaman çıkacak, TFT set 5 ne zaman gelecek konularıyla ilgili konuşacağız. TFT belirli dönemlerde güncellemeler alarak, oyuna tamamen yeni bir hava katıyor. Bu büyük güncellemelere ise set demekteyiz. Her TFT setinde genellikle yeni şampiyonlar, yeni oyun mekanikleri, yeni şampiyon yetenekleri oyuna gelir. Her tft setinde adeta başka bir oyun oynuyormuş gibi hissedebiliriz. TFT Set 4.5’dan sonra gelecek olan TFT Set 5 ne zaman gelecek?

TFT Set 5 Ne Zaman?

Riot yeni seti sunucularda 11.9 yaması ile birlikte çıkaracak. Yani bu ay bitmeden TFT set 5‘in sunuculara geleceğini söyleyebiliriz. TFT Set 5 28 Nisan günü sunucularda aktif olacak. Yani yazımızın yayınlandığı tarihe bakarsak 6 gün sonra yeni set oynanabilir olacak diyebiliriz.

Birçok TFT yayıncısı ve e-sporcusunun yorumlarına bakarak bu setin oyun zevkinin yüksek olduğunu söyleyelim. Yeni gölge eşyalar ile birlikte güçlü özelliklerin yanında negatif özellikler aldığımız eşyalar oyuna dahil oluyor. Ayrıca yeni sinerjiler ve yeni şampiyonlarla gerçekten keyifli bir oyun deneyimi yaşayacak gibiyiz. Ayrıca Teemo şampiyonu oyuna dahil olarak bedeli 6 can olarak belirlenmiş durumda. TFT tarihinde ilk defa can ile şampiyon satın alıyoruz. Teemo’yu satın almadan önce canınıza dikkat edin eğer 6 can veya daha az canınız var ise bu sizin için intihar olacaktır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version