Whatsapp’ın gizlilik sözleşmeleri sıkıntılarından sonra piyasadaki namı büyüyen Telegram şuan lider iletişim platformlarından sayılabilir. Whatsapp ve diğer iletişim uygulamalarında da olan sohbeti arşive alma özelliği Telegram platformunda da mevcut. Sohbetleri arşive alarak silmeden ana sohbet ekranından kaldırabiliyorsunuz. Çoğu kullanıcı yanlışlıkla arşive aldığı sohbetleri geri almak istiyor. Bizde bu yazımızda sizler için “Telegram Arşiv Geri Alma” adımlarını anlatacağız. Alttaki adımları uygulayarak Telegram sohbetlerinizi arşivden çıkarma işlemini başarıyla tamamlayacaksınız.

Telegram Arşiv Geri Alma Nasıl Yapılır?

Eğer sürekli konuştuğunuz birinin sohbetini arşive aldıysanız yüksek ihtimalle siz daha el atmadan konuştuğunuz kişi size mesaj atacak ve sohbet arşivden çıkacaktır. Evet, bir sohbete yeni bir mesaj gelirse otomatik olarak arşivden çıkıyor. Fakat bizim işimiz otomatik olarak arşivden çıkmayan, yani mesaj gelmeyen sohbetleri geri almak.

  • Telegram uygulamasını açıp mesaj kutunuza giriş yapın.
  • Ekranı aşağı doğru kaydırın. (Aşağı doğrudan kastımız parmağınız yukarıdan aşağı inecek tam tersini yapmayın.)

Ekranı aşağı doğru kaldırdığınızda yukarıda arşivlenmiş sohbetlerinizi görebileceğiniz bir sekme açılacak. Oradan arşivlenmiş sohbetlerinize ulaşabilir ve arşivden çıkarabilirsiniz. Yukarıdaki adımları doğru şekilde uyguladıysanız sohbetinizi arşivden çıkarabilmiş olmanız gerekiyor. Eğer hala sorun yaşıyorsanız yorumlar kısmından bize sorununuzu bildirirseniz size yardımcı olmaya çalışacağız. Telegram arşivden çıkarma işlemi basit olmakla birlikte bilmediğiniz sürece size biraz çile çektirebilir.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version