Snapchat streak nedir ve streak yapmak ne demek Snapchat hakkında sık sorulan sorular. Tabirler İngilizce olduğundan Streak’i anlamıyorlar. Bu yazımızda sizler için basitçe açıklayacağız.

Sosyal medya uygulamalarından biri olan Snapchat çoğu gencin sık kullandığı bir uygulama. Gerek tatlı ve değişik filtreleri olsun gerekse tek görüntüleme hakkında sahip olduğunuz fotoğraflar, mesaj ve videolar. Her sosyal medya uygulamasında olduğu gibi Snapchat için de bazı tabirler mevcut. Snapchat’in özelliklerinden biri olan seri yapmak genel olarak “Streak Yapmak” olarak kullanılıyor. Basitçe söylemek gerekirse Snapchat arkadaşlarınızla düzenli olarak snapleşirseniz yani birbirinize fotoğraf veya video gönderirseniz seri başlatmış oluyorsunuz.

Snapchat Streak Nedir?

Snapchat streak nedir sorusuna basit bir cevap vermek gerekirse, düzenli ‘snapleşmek’ sonucu arkadaşlarınızın yanında çıkan alev! Eğer bir Snapchat arkadaşınızla 24 saat geçmeden birbirinize her gün fotoğraf veya video gönderirseniz streak başlatmış olursunuz. Unutmayın eğer arkadaşınızın yanında kum saati çıkarsa siz veya o snap atmayı unutmuş demektir. Çabuk! Ateşiniz gitmeden snap atmanız gerek.

Eğer arkadaşlarınızın yanında çıkan emojilerin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız veya değiştirmek istiyorsanız Snapchat Arkadaşlarda Çıkan Emojileri Değiştirme yazımızdan ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Snapchat Streak Yapmak Ne Demek?

Snapchat streak yapmak ne demek diye soruyorsanız ve yukarıdaki bilgiler size yetmediyse gelin sizi biraz daha aydınlatalım. Streak yapmak demek arkadaşınızla her gün snapleşmek demek. Snapleşmek ise arkadaşınıza fotoğraf veya video göndermek anlamına geliyor. Streak yaparak arkadaşlarınızla aktif bir iletişim halinde kalabilirsiniz. Ayrıca günlerce, yıllarca streak yapıp arkadaşlarınızla 1000’lerce ateşiniz olabilir!

Snapchat Streak Nedir?

Streak yaparak Snapchat skorunuzu da yükseltebilirsiniz. Eğer Snapchat skoru ne işe yarıyor diyorsanız o da bir işe yaramıyor. Fakat eğer her şeyde tepelerde olmalıyım en çok benim snap skorum olmalı diyorsanız bol bol insanla streak yaparsanız hızlıca snap skorunuz artabilir.

Streak Ne Demek Çeviri

Eğer yeni Snapchat kullanmaya başladıysanız Streak ne demek çeviri anlamı nedir diye sorabilirsiniz. Streak Türkçe anlam olarak Seri demektir. Streak yapmak fiilini çevirmek istersek Seri yapmak olarak çevirebiliriz.

Snapchat St Ne Cevap Verilir?

Eğer birini Snapchat üzerinden arkadaş olarak eklediyseniz veya birisi sizi eklediyse, yüksek ihtimalle st yazacaktır. Sizde Snapchat st ne cevap verilir bilmiyorsanız st, Streak kelimesinin kısaltılmasıdır. Eklediğiniz veya sizi ekleyen kişi Streak yapıp yapmadığınızı soruyor. Eğer yapıyorsanız sizde direkt st olarak cevap verebilirsiniz. Ama genel olarak 👍 emojisi bu iş için uygundur.

Snapchat Streak Ne İşe Yarar?

Snapchat streak ne işe yarar sorusuna net bir cevap vermek mümkün değil. Çünkü aslında hiçbir işe yaramıyor. Streak yaptıkça arkadaşlraınızın yanındaki alev sayısı artar. Bu alev sayısı arttıkça benim X kişisiyle XXX sayıda ateşim var! Diyerek belki arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz. Bunun dışında pek işlevli bir yanı yok diyebiliriz. Streak yapmanı aslında başka  bir işlevi daha mevcut. Snap skoru kasmak?! Snap skoru da hiçbir işe yaramayan bir skor fakat bazı insanlar buna takıntılı. Eğer sizde onlardan biriyseniz sizde birçok insanla streak yaparak snap skorunuzu hızla arttırabilirsiniz. Gönderdiğiniz  ve açtığınız her snap, snap skorunuzu arttır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version