PUBG Mobile bir çok oyunun içerdiği Royale Pass mekaniğine sahip bir oyun. Bu mekanik sayesinde oyuncular düşük ücretlerle birlikte bu Royale Pass öğesini satın alıyor. Ardından bir sürü güzel içeriği sadece oyunu oynayarak ve belirli görevleri yaparak kazanıyorsunuz. Çoğu oyuncu henüz yeni sezon gelmeden Royale Pass ödülleri neler, almaya değer mi ve benzeri sorular soruyor. Peki 18. sezon Royale Pass Ödülleri satın almaya değer mi?

Royale Pass ödülleri genellikle kostümeler ve silah kaplamaları üzerine dayalı. Her sezon çok beklenmeyen 2 adet sürpriz sayılabilecek içerik ve yanına daha standart ve beklenen içerikler Royale Pass içerisinde bulunuyor. Silah kaplamaları, kostümler ve benzeri kişiselleştirmeler size prestij sağlar. Diğer oyuncuların gözünde daha üstün bir oyuncu olarak gözükebilirsiniz. Bu yazımızda biz de sizler için 18. sezon Royale Pass Ödülleri neler onları paylaşacağız.

PUBG Mobile 18. Sezon Royale Pass Ödülleri Neler Olacak?

PUBG Mobile oyununda yeni bir sezon gelmeden önce genel olarak oyuncular gelecek sezonun Royale Pass ödüllerini merak eder. Gelecek ödüllere göre oyuna bakiye yatırma işlemlerini ve benzeri kararları önceden verirler. PUBG Mobile yapımcı şirketi sonraki sezonda gelecek Royale Pass ödüllerini duyuru olarak önceden açıklamadığından ödüller yeni sezon tamamen geldiğinde net olarak görülür.

Royale Pass ödüllerini kesin olarak belirlemek mümkün olmamakla birlikte, Çin sunucularına yamaların erken gelmesiyle birlikte bazı tahminler yapmak mümkün oluyor. Gelecek Royale Pass içeriğini tahmin etmenin bir diğer yanı da o sırada mevcut olan temadan geçer. Şuan kış teması üzerine kurulu olan bir sezon mevcut. 18. sezonun da kış ve kar teması üzerine olacağını düşünüyoruz.

İlginizi çekebilir: PUBG Mobile Karakter Kuponu Kazanma

Şimdilik 18. Sezon RP ödüllerine dair bir resmi açıklama olmamakla birlikte; Reddit, Discord sunucuları, Twitch kanalları, Youtube içerikleri ve oyun forumlarından edinilen bilgiler ve teoriler sonucu sizlerle paylaşacağımız bilgiler mevcut. Sizler için 18. sezon RP Ödülleri neler olacak listeleyelim.

  • Yeni paraşüt kaplaması
  • Buz desenli mavi renkte kask
  • Yeni Dacia kaplaması
  • Buz Temalı Kostüm
  • Yeni Tava kaplaması
  • Yeni M416 kaplaması
  • Famas kaplaması
  • Yeni Scar-L kaplaması
  • Yeni M762 kaplaması

Elimizdeki bilgilerden yola çıkarak size bu şekilde bir 18. sezon Royale Pass ödül listesi çıkardık. Umarız istediğiniz kaplamalar RP içerisinde mevcuttur. İyi günler, iyi oyunlar dileriz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version