Lol bilet gönderme işlemi, Riot oyunları oynayan her oyuncu en az bir kere ticket göndermiştir. Aslında bilet göndermek çok basit ve kolay.

Lol bilet atma işlemini bilmeyen çoğu insan bu konu hakkında araştırma yapıyor. Aslında çok basit olan lol ticket atma karışık siteler yüzünden zormuş gibi gözüküyor. Lol destek ne yapar benim sorunuma diyorsanız, Riot destek ekibinin aslında en ilgili destek ekiplerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Sorunlarınızı destek sisteminde hızlıca çözebilirsiniz. Daha fazla uzatmadan lol bilet gönderme nasıl yapılır size anlatalım.

Lol Bilet Gönderme

Lol bilet gönderme işlemi için öncelikle League of Legends Oyuncu Destek sayfasına girmeniz gerekiyor. Sizler için direkt olarak talep oluşturma bağlantısını verdik. Lol oyuncu destek sayfasından hangi konuda yardıma ihtiyacınız olduğunu seçmeniz gerekiyor. Bazı destek türleri için hesabınıza giriş yapmanız gerekirken. Bazıları için hesabınıza gerekmiyor. Bilet gönderme işleminde kesinlikle hesaba ihtiyacınız var diyemeyiz. Eğer şifrenizi unuttuysanız Lol Şifre Değiştirme yazımızdan destek alabilirsiniz. Şimdi lol talep gönderme adımlarını anlatalım;

  1. Lol oyuncu destek sayfasına giriş yaptıktan sonra bilet konunuzu seçin.
  2. Eğer hesabınıza giriş yapmanızı gerektiren bir destek konusu ise hesabınıza giriş yapın.
  3. Yönlendirildiğiniz bilet sayfasında size talep konusu, başlık, açıklama ve ekler hakkında bir form bulunacaktır. Bu formu doldurup göndere bastığınızda biletiniz gönderilmiş olacak.

Bilet gönderirken eğer elinizde iletmeniz gereken görseller, kanıtlar vb. dosyalar mevcut ise ekler kısmına koymayı unutmayın. Unutmayın ki destek yetkililerine ne kadar yardımcı olursanız sorununuz o kadar hızlı çözülecektir. Biletinize yanıt geldiğinde e-posta adresinize haber iletisi gelecektir. Eğer geçersiz bir e-posta adresi girdiyseniz e-posta adresinizi değiştirmek için Lol E-Posta Değiştirme Nasıl Yapılır? makalemizden yararlanabilirsiniz.

Lol Biletlere Ne Zaman Cevap Gelir ?

Lol biletlere ne zaman cevap gelir sorusuna içinizi rahatlatacak bir cevabımız mevcut. Biletlere yaklaşık olarak 1 iş gününde cevap gelecektir. Daha önceden Riot destek deneyimlerimiz de bunu kanıtlar nitelikte. Gönderdiğim biletlere baktığımda 24 saat içerisinde biletlerime geri dönüş yapılmış. Eğer o sırada destek ekibinin çok yoğun bir zamanına gelmediğiniz sürece biletinize 1 gün içerisinde cevap gelir. Tabii ki cevap gelme süresi biletinizin konusu ile alakalı. Eğer uzun sürecek bir işlemle ilgili veya derin bir konu ile ilgili bir bilet gönderdiyseniz geri dönüş süresi uzayabilir.

Lol Perma Ban Neden Atılır ?

Lol destek sistemini kullanan oyunculardan çoğunluğu aldığı cezalar hakkında bilet gönderiyorlar. Eğer kurallara hiç uymayan bir oyuncu iseniz lol perma ban yeme ihtimaliniz çok yüksek. Öncelikle şunu söyleyelim ki eğer kurallara uyan bir kişiyseniz perma ban yemezsiniz. Uyarı almadan perma ban yemeniz için de hile, hesap satışı gibi uyarısız olarak perma ban yiyeceğiniz eylemlerde bulunmuş olmanız gerekir. Küfürden direkt olarak perma ban yemeniz çok düşük bir ihtimal. Uyarı aldıktan sonra küfür etmeye devam ederseniz perma ban yeme şansınız çok artıyor. Lol perma ban neden atılır sizin için listeledik:

  • Aldığınız uyarılar ve süreli cezalar sonrasında hala kural ihlali yapıyorsanız,
  • Hesabınıza hile kullanımı olduysa,
  • Hesap satış işlemlerinde,
  • Küfür kullanımından dolayı uyarı aldıktan sonra küfür kullanımına devam ederseniz,
  • Ayrıca kurallarda olan diğer perma ban yeme sebeplerinden olabilir.

Valorant Ticket Nasıl Atılır ?

Valorant ticket nasıl atılır diye soruyorsanız aslında lol ticket atma ile adımları aynı. Fakat bu sefer başka bir bağlantıdan giriş yapmanız gerekiyor. Valorant Oyuncu Destek sayfasını kullanarak Valorant ticket oluşturabilirsiniz. Tüm adımlar Lol ticket oluşturma adımlarıyla aynı. Eğer bir sorun yaşarsanız yorumlar kısmından sorununuzu bizimle paylaşabilirsiniz. Valorant ticket destek süresi de lol gibi kısa. Yaklaşık 24 saat içerisinde biletinize yanıt alacaksınızdır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version