iPhone telefonlarda son zamanlarda aranan bir sorun olan Instagram ses gelmeme sorunu telefon sessizde iken gerçekleşiyor. İşin ilginç tarafı telefonunuzda hiçbir değişiklik fark etmediğiniz halde birden bire bu sorun ortaya çıkabiliyor. iPhone genellike diğer telefon markalarından daha stabil çalışması ile ayrılır. Bu tarz sorunları en az yaşayacağınız marka Apple diyebiliriz. Fakat eğer sorun platform kaynaklı ise burada telefonun ne kadar iyi veya kötü olduğunun bir anlamı kalmıyor. Haydi gelin iPhone telefon sessizdeyken Instragram sesi gelmiyor sorunu çözümü neymiş bir bakalım.

iPhone Telefon Sessizdeyken Instagram Sesi Gelmiyor Sorunu Çözümü

Bu sorunun sebebine inmeden önce temelleri kontrol etmekten zarar gelmez. Öncelikle telefon sesinizi gerçekten kontrol edin eğer açık ise devam edelim. Bu sorunun temelinde Instagram uygulaması yatıyor ve gelen bir hata düzeltmesi güncellemesi ile bu sorunu çözdüler. Sorunu çözmek işin alttaki adımları uygulayın:

  1. App Store‘ye girin.
  2. Arama çubuğuna Instagram yazın ve aratın.
  3. Instagram uygulamasına tıklayın.
  4. İndir butonunun olduğu yerde Güncelle ibaresini göreceksiniz.
  5. Güncelle butonuna basın ve uygulamanın güncellenmesini bekleyin.
  6. Uygulama güncellendikten sonra giriş yapın ve ses gelmeme hatasının çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Eğer yukarıdaki adımları uyguladıysanız sorununuz yüksek ihtimalle çözülmüştür. Çünkü bu Instagram kaynaklı bir sorun. Eğer sorununuz hala geçmediyse telefonunuzu kapatıp açın. Bu sayede bir problem varsa çözülecektir. iPhone telefon Instagram ses gelmeme sorununuz bu adımlara rağmen çözülmediyse altta bulunan yorumlar kısmından bize daha detaylı bir şekilde sorunuzu anlatıp yardım isteyebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version