Harrry Poter serisinin yeni mobil oyunu olarak çıkacak olan Harry Potter: Magic Awakend, bugün ki bir basın toplantısında duyuruldu. Warner Bros. Interactive Enterrainment ve Netease’in ortak düzenlediği basın bültenin de açıklanana göre İkinci Büyücü Savaşı’nın zamanından birkaç yıl sonraki zaman diliminde 1.sınıf bir öğrenci için Hogwarts’ta geçecek bir RPG kart oyunu.

Oyunla ilgili çok fazla bilgi açıklanmadı ve bu oyun Çin’in teknoloji devi Netease’nin resmi internet sitesinden de Çince bir şekilde duyuruldu. Şu anda Çin’de Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlar için erken kayıt açıldı. Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetEase tarafından geliştirilen Harry Potter: Magic Awakening, rol yapma unsurlarını birleştiren bir kart oyunu olarak çıkacak. Oyun Portkey Games markası altında Çin’de piyasaya sürülecek. Warner Bros.’a ait bir oyun markası olarak Portkey Games, JK Rowling’in orijinal hikayesinden esinlenerek yeni bir oyun çıkartacaktır.

Netease şirketi bu açıklamalarıyla oyunun bekleyenlerini ve Harry Poter hayranlarını iyice heyecanlandırdı: “Harry Potter: Magic Awakend, hayranların tanıdığı ve sevdiği tüm büyüleri, karakterleri ve büyülü hayvanları geri getirecek ve onları eşsiz bir görsel görüntüde sunacak. Warner Bros. Interactive Entertainment ile birlikte çalışmak ve hayranların bu yeni sihir dünyasını deneyimlemelerini izlemek için sabırsızlanıyorum. ”

Dediğimiz gibi Harry Poter: Magic Awakend’la ilgili daha çok bilgiye sahip değiliz yani oyunun çıkış tarihi, oyunun ülkemizde oynanacak veya oynanmayacak olması veya Çin haricinde başka hangi ülkelerde oynanabileceği de hala soru işareti olarak duruyor. Çin’deki mobil oyunların analizini yapan analist Daniel Ahmad oyunla ilgili bazı görseller yayınladı.

Geçen yıl bir şekilde Harry Poter’ın bir RPG oyunu sızdırılmıştı. Warner Bros. şirketi ise sızdırılan görüntüleri hızlı bir şekilde kaldırtmış ve oyunculara ve bu oyunu bekleyenlere karşı hiç bir açıklama yapmamıştı. BBC den bir gazeteci ise ortaya asılsız bir iddia attı ve Harry Poter: Magic Awakend oyununun geçen yıl sızdırılan oyun olduğunu söyledi.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Lol Nick Değiştirme
Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version