Discord emoji paketi indir, yüzlerce adet hareketli ve hareketsiz emojiler. Discord sunucunuza emoji paketi ile renk katın!

Oyun toplulukları için Discord platformu en büyük camialardan biri. Yüzbinlerce kişilik dev sunucular içeren Discord platformunu en renkli kılan özelliği, emojiler! Emojiler insanların ifade yollarından biri. Bazen tek bir emoji birçok şey anlatıyor olabilir. İletişim kolaylığı ve çeşitliliği sağlayan binlerce emoji mevcut. Sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte emojiler de popülerlik kazanıyor diyebiliriz. Discord sunucularınıza hızlı ve kolay bir şekilde emoji paketi yükleyebilirsiniz. Discord emoji paketi yüzlerce çeşit hareketli emoji ve hareketsiz emoji içerir. Gelin sizlerle detaylı şekilde inceleyelim!

Discord Emoji Paketi

Discord emoji paketi, sizler için derlediğimiz 700’den fazla hareketli, hareketsiz ve bazı Türkçe isimli emoji içeriyor. Bu paket içerisinde sunucu düzeninden tutun eğlenceye, marka logolarına kadar birçok emoji mevcut. Her türlü ihtiyacınızı sağlayacağınızı düşündüğümüz bu emoji paketine eklenmesini istediğiniz başka emojiler de olursa yorumlardan belirtirseniz sizin için güncelleyeceğiz. Gelin bu emojilerle neler yapabileceğinize göz atalım.

  • Moderasyon amaçlı kullanım.
  • Sosyal medya amaçlı kullanım.
  • Eğlence içerikli emojiler.
  • Duyurularınızı özenle süsleyebileceğiniz emojiler.
  • Oyunlarla ilgili veya güncel komik olaylarla ilgili emojiler.
  • Ayrıca sunucunuza renk katabilecek ve burada belirmediğimiz yüzlerce amaçlı emoji!

Discord Emoji Paketi İndir

Discord emoji paketi indir işlemini aşağıdaki butondan yapabilirsiniz. Sizler için özenle seçilen ve hazırlanan paketimiz. İlk haliyle birlikte +700 adet emoji içeren paketimize zaman zaman eklemeler yapılıp zenginleştiriliyor. Hem hareketli hem hareketsiz emojiler sunucunuza hareket ve renk katacaktır. Bu paket birçok emoji paketinin birleştirilmesi ile derlenmiş bir paket olduğundan içerisinde değişik amaçlara hizmet eden emojiler bulunmakta.

RAR Şifresi: oyungar.com

Paketimiz şuanda 20MB boyutunda ve +700 emoji içeriyor. Paketi indirdikten sonra şifreyle birlikte dosyaları RAR’dan çıkarabilirsiniz. Ardından emojileri sunucunuza yükleme vakti geldi demektir. Bu adıma kadar geldiyseniz gerisi kolaydır çünkü çok az bir iş kaldı. Haydi son adıma geçelim Discord emoji ekleme nasıl yapılır?

Discord Emoji Ekleme

Discord emoji ekleme son ve en kolay adımımız. Yukarıdan indirdiğimiz paketi klasöre çıkarttıktan sonra Discord’a yükleyeceğiz. Aşağıdaki adımları takip ederek Discord emoji ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Discord sunucu sayfanızdan “Sunucu Ayarları” bölümüne girin.
  2. Emoji sekmesini göreceksiniz, tıklayın.
  3. “Emoji Yükle” yazan mavi butona tıklayın.
  4. Sunucunuza eklemek istediğiniz emojileri toplu şekilde seçin. Hareketli veya hareketsiz emoji seçebilirsiniz.

 

 

 

 

Yukarıdaki adımları uyguladığınızda emojileri Discord sunucunuza yüklemişsiniz demektir. Umarız ki emoji paketimizi beğenmişsinizdir. Daha önce yukarıda da belirttiğimiz gibi emoji ekleme veya emoji paketindeki eksiklikler konusunda yorumlar kısmından bizlere geri dönüş yapabilirsiniz. Bu geri dönüşlere göre paket düzenlemesi, emoji ekleme sorunlarınıza yardım edebiliriz.
Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

8 yorum

  1. Çok işime yaradı teşekkürler, virüs kontrolü de yaptırdım virüstotal’den temiz, indirmek isteyen arkadaşlar için.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version