Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bildiğiniz gibi yıl başının yaklaşması ile birlikte birçok oyun, oyunlarına yılbaşı etkinlikleri eklediler. Oyunların çoğunda kar veya kış temalı etkinlikler, efektler veya animasyonlar görebiliyoruz. Her sene oyuna kar efekti ekleyen bir oyunumuz da Cs2 olarak bildiğimiz Counter-Strike 2. Fakat bilgisayarında düşük performans alabilen oyuncular bu kar efektlerinden rahatsız olmuş durumda. Kar efektlerini kapatmak isteyen oyuncular ise nasıl kapatacaklarını bilememekte. Bizde sizler için bu yazımızda CS2 Kar efekti kapatma kodunu paylaşacağız.

CS 2 Kar Efekti Kapatma

Cs2’de oyuncuların FPS‘lerini düşüren bir beladan kurtulmanın yolunu buldunuz. Aşağıdaki kodları kullanarak cs2’de kar efektini manuel olarak kapatabilirsiniz. Bu kodları konsola yazmanız gerekiyor. Bazı kullanıcılar oyun içerisinde kullanmaya çalışırken hata almışlar bu nedenle oyuna girmeden önce yazıp girdikten sonra eğer kapanmazsa birde oyun içerisinde denemenizi tavsiye ediyoruz. Haydi artık şu fps öldürücü kar efektini kapatalım.

Kar efektini kapatma kodu: sv_holiday_mode 0

Kar efektini aktifleştirme kodu: sv_holiday_mode 2

Bu kodları her oyunu açtığınızda yazmak sizin için uğraştırıcı gözükebilir bu yüzden Steam üzerinden cs2’nun başlatma kodları kısmına +sv_holiday_mode 0 kodunu direk ekleyebilirsiniz. Bunu eklediğinizde artık her oyunu açtığınızda bu kodu yazmanız gerekmeyecektir.

Bugün sizlerle birlikte düşük performans alan bilgisayarlar için cs2’de kar efekti kapatma kodunu öğrendik. Kar efekti kışın oyuna renk katan bir efekt olsa da fps açısından bazı bilgisayarda sorun yaratması sıkıntı olabiliyor. Umarız ki performans sorunlarınız artık bir kenarda kalmış ve oyun zevkinize geri kavuşmuşsunuzdur. Oyunda kar efektini kapattınız fakat dışardaki karın keyfini çıkarmayı unutmayın!

Bu yazımız ilginizi çekebilir: JBL’in Güneş Enerjisi ile Çalışan Yeni Kulaklıkları

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version