Counter Strike 2 (CS2) sandığımızdan çok daha yakın. Kapalı betası başlayan CS2 oyuncuları oldukça heyecanlandırıyor. Valve Cs:Go’dan sonra oyun motoru güncellemesi ile birlikte CS2 sürümünü duyurdu. Oyuna ek bir güncelleme olarak gelecek CS2 aslında yeni bir oyun değil, bir oyun motoru güncellemesi. Görüntü yenileştirmeleri, yeni sis bombası mekaniği, ticksiz sunucu özellikleri gibi özelliklerle oyuncuların ilgisini çeken CS2 nasıl düşer?

Kapalı beta olarak açılan CS2 bazı oyuncuların test etmesi için açıldı. Bu oyuncular arasında değilseniz ve oyunu çok oynamak istiyorsanız bu konuyu merak etmeniz normal. Şimdi Counter Strike 2 nasıl düşer anlatalım. Aslında Valve kapalı beta katılım şartlarını açık olarak yayınladı. Fakat şunu söylemekte fayda var resmi olmayan istatistiklere göre tüm Counter Strike oyuncularından sadece %0.7’si kapalı beta erişimine sahip. Yani erişimin oldukça nadir olduğunu söyleyebiliriz.

CS2 Nasıl Düşer?

CS2 düşürmek için kapalı beta sürümü yayınlandığı günden itibaren çok yapabileceğiniz bir şey yok. Çünkü Valve açıklamalarına göre CS2 kapalı beta sürümü yayınlandığın itibaren yapılan şeyler oyunu düşürme şansımıza bir etki sağlamayacak. Bu yüzden CS2 çıkmadan önce aktif bir CS oyuncusu iseniz biraz şanslısınız denilebilir. Tabii ki sadece şans yetmiyor, kapalı betaya seçilmeniz için bazı gereksinimleri karşılamanız gerekiyor. Baştan söyleyelim eğer VAC yasaklamanız mevcut ise CS2 oynayamazsınız. Şimdi gelin sizlerle birlikte daha ayrıntılı olarak CS2 nasıl düşer inceleyelim.

Counter-Strike 2 sınırlı testine nasıl erişim sağlayabilirim?

Counter-Strike 2 geliştirici ekibi, oyuncuların seçilmesinde bir dizi önemli faktöre öncelik vermektedir. Bu faktörler arasında Valve’ın resmi sunucularındaki oyun süresi, oyuncuların güvenilirlik durumları ve Steam hesap sicilleri yer almaktadır. Bununla birlikte, seçim süreci yalnızca bu faktörlere indirgenememekte ve diğer faktörler de göz önünde bulundurulmaktadır.

Counter-Strike 2 sınırlı testine sürekli oyuncu eklenilecek mi?

CS2 sınırlı testine zaman geçtikçe yeni oyuncular eklenilecektir. Oyuna girip kontrol etmeyi unutmayın. Açıkçası biz her gün kontrol ediyoruz, bazen günde 22 kere…


CS2 erken erişimi hakkında daha fazla bilgi edindikçe sizleri bilgilendireceğiz. Eğer kapalı betaya seçim sürecinde CS2 düşürme sürecince bir değişiklik olursa CS2 nasıl düşer yazımızı güncelleyeceğiz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version